Kom spanning zoeken

in Venray

Welkom in Venroj!

Studeren is leuk, maar afleiding is ook belangrijk! Geen probleem in Venray.

Waar in Venray ligt Gilde Opleidingen?

Henri Dunantstraat

Henri Dunantstraat

Zomaarpop festival

Op fietsafstand van het centrum van Venray vindt ieder jaar het Zomaarpop festival plaats. 2 dagen lang komen populaire popartiesten optreden. Ondertussen waag jij een dansje, drinkt een drankje of geniet gewoon van het samenzijn van vrienden of medestudenten.

Alle voorzieningen binnen handbereik

In Venray vind je alles wat je nodig hebt. Pak een filmpje in bioscoop Luxor, trek een paar baantjes bij zwembad de Sprank of ga winkelen bij de grote winkelketens. Maar ook voor gezellige boetiekjes moet je in Venray zijn. De gemeente zit vol gezellige restaurants en hippe koffiebars. Daarbij voelt het nog wel een beetje dorps aan. Mensen kennen elkaar en zijn open en vriendelijk naar mensen van buitenaf. Hierdoor voel je je al snel thuis in jouw eigen studentenstad!

Al kroegend langs de dorpen

De gemeente Venray is een verzameling kleinere dorpen en plaatsen. Het voordeel van zo’n samensmelting is dat alle verschillende dorpscafés en andere voorzieningen blijven bestaan. Er valt dus veel te ontdekken in de verschillende dorpskernen als Vredepeel, Ysselsteyn en Oostrum. Dat vraagt om een kroegentocht! Natuurlijk wel pas nadat je klaar bent met studeren.

Venray Bloeit!

Het is goed wonen, werken, leren, ondernemen en recreëren in Venray. Stadse levendigheid met een dorpskarakter. Dat is Venray! Lekker shoppen, cultureel en culinair genieten en gastvrije mensen om je heen. Alles binnen handbereik; Venray staat dichtbij de mensen, proef de sfeer en beleef het dichtbij!

Locatie

Roermond

De grootste trekpleister van Limburg? Dat is toch wel Roermond, met zijn outlet, gezellige binnenstad en fantastische festivals.
Lees meer over Roermond
Locatie

Venlo

Venlo is dé studentenstad van Noord-Limburg. Wist je dat er elke dag 4.500 studenten rondlopen? Daar is het Venlose vermaak dan ook helemaal op ingesteld!
Lees meer over Venlo
Locatie

Venray

Wist je dat Venray bestaat uit meerdere dorpen die zijn samengevoegd? Naast een dorpse sfeer zorgt dat ook voor allemaal oude dorpskernen barstensvol gezelligheid.
Lees meer over Venray
Locatie

Weert

In Weert vind je de een na grootste kermis van Nederland, grote en kleine festivals en maar liefst 3 teams die meedoen in de nationale eredivisie. Volop afwisseling, dus!
Lees meer over Weert

Klik op een locatie in de kaart!

Roermond Venlo Venray Weert