Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde Retail & Business Academy

Een eigen bedrijf beginnen is spannend en leuk. Maar ook binnen een bestaand bedrijf liggen volop uitdagingen voor ondernemende types zoals jij. Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan in het dynamische bedrijfsleven? Kom je dan bij de Gilde Retail & Business Academy voorbereiden op het echte werk!

Onze locaties

De Gilde Retail & Business Academy heeft scholen in Roermond, Venlo, Venray en Weert. Stuk voor stuk superleuke locaties, al zeggen we het zelf. Nieuwsgierig wat deze topplaatsen jou als student te bieden hebben?

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Kies jouw studie

Een goed bedrijfsproces is niets zonder inspirerende managers, slimme ICT’ers, administratiekanjers, klantvriendelijke verkopers en nog veel meer businesstoppers. In het hele proces zijn mensen nodig. Mensen zoals jij! Bij de Gilde Retail & Business Academy kun je kiezen uit ruim 20 interessante opleidingen om je klaar te stomen voor het bedrijfsleven.

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist