Allround Medewerker Economie

kom werkplekleren

Weet jij dat we een opleiding Allround Medewerker Economie aanbieden? Deze niveau 2- opleiding bereidt je in 1-2 jaar voor op je toekomstige beroep. #hetechtewerk

In het eerst jaar maak je in een kleine klas kennis met maar liefst 5 beroepen… verkoper, medewerker secretariaat en receptie, medewerker ICT-support, medewerker (financiële) administratie en logistiek medewerker. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden die je nodig hebt om bij verschillende bedrijven te kunnen werken. Samen met je docenten én medestudenten ga je op zoek naar welke uitstroomrichting het beste bij je past. Aan het einde van het eerste schooljaar maak je je definitieve keuze. Ben je nog een jaar verder dan heb je gewoon al je diploma in the pocket. Wil je sneller klaar zijn? Ook dat kan.

En we hebben nog meer goed nieuws, wij werken met roosters tot 15.00 uur en je opdrachten maak je onder begeleiding op school. Fijn, toch? Dit is de enige opleiding bij jou in de buurt, die jou als een als allrounder klaarstoomt voor het echte werk.

Competenties

Behulpzaam
Behulpzaam
Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Flexibel
Flexibel
Praktisch ingesteld
Praktisch ingesteld
Teamspeler
Teamspeler
Zelfstandig
Zelfstandig

Kom kijken: locatie Weert

Kom kijken: locatie Venray