Blijf up-to-date

Het corona-virus en alle maatregelen grijpen ook in op het onderwijs bij Gilde Opleidingen. De gezondheid van studenten en medewerkers staat voorop. Tegelijkertijd gaat het onderwijs door. Weten wat dat allemaal betekent? Klik hier voor vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden
Events

kom plannen en organiseren

Zakelijke Dienstverlening

Evenementen zijn hip. Van muziekfestivals tot foodmarkets en van sport- tot cultuurevenementen. Daar komt een hoop regelwerk bij kijken. Een baan binnen de evenementenorganisatie is afwisselend, maar ook veeleisend. Het is dus maar goed dat jij stevig in je schoenen staat en goed presteert onder druk!

Jij bent een echte regelneef. Met feestdagen neem jij het voortouw en als je ouders 15 jaar getrouwd zijn, vertel jij je vader hoe hij je moeder moet verrassen. Als een echte wervelwind stop jij niet tot alles piekfijn in orde is. Jij kan goed met mensen omgaan en weet altijd het overzicht te bewaren.

  • In het eerste jaar volgen alle studenten Zakelijke Dienstverlening van niveau 3 en 4 hetzelfde programma. De beroepen medewerker evenementenorganisatie, marketing- en communicatiemedewerker, juridisch-administratief medewerker, medewerker human resource management, office-assistent en managementassistent hebben een aantal dezelfde kenmerken die in het eerste leerjaar aan de orde komen. Na dit jaar maak je een keuze uit de richtingen:
  1. Managementassistent en Office-Assistent
  2. Marketing- en Communicatiemedewerker en Medewerker Evenementenorganisatie
  3. Juridisch-administratief Dienstverlener en Medewerker Human Resource Management

Na drie jaar heb jij 1 of zelfs 2 diploma's op zak.

Competenties

Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Ondernemend
Ondernemend
Organisatietalent
Organisatietalent
Stressbestendig
Stressbestendig
Teamspeler
Teamspeler