Blijf up-to-date

Het corona-virus en alle maatregelen grijpen ook in op het onderwijs bij Gilde Opleidingen. De gezondheid van studenten en medewerkers staat voorop. Tegelijkertijd gaat het onderwijs door. Weten wat dat allemaal betekent? Klik hier voor vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden
Financiële Beroepen

kom berekenen

De meeste mensen schrikken als ze een blad vol getallen zien. Jij niet! Jij houdt van cijfers. Je bent nieuwsgierig naar het achterliggende verhaal en bent gerust uren bezig met het opsporen van een verkeerde berekening. Juist deze combinatie maakt het werk zo leuk. En als je het eenmaal begrijpt, blijkt het minder moeilijk dan gedacht.

Kies je voor een financieel beroep, dan maak je de keuze voor een mbo-opleiding die perfect aansluit bij hbo-opleidingen én de arbeidsmarkt. De basisonderdelen (bedrijfseconomie, bedrijfsadministratie, projectadministratie en het werken met boekhoudprogramma's) zijn namelijk onderdelen van veel hbo-opleidingen die studenten over het algemeen lastig vinden. Hier maak jij het verschil! Daarnaast is het zo dat je de theorie meteen toepast in projecten en simulaties. Hierdoor sluit deze opleiding naadloos aan op de arbeidsmarkt.

Competenties

Goed met cijfers
Goed met cijfers
Handig met computers
Handig met computers
Probleemoplossend
Probleemoplossend
Welbespraakt
Welbespraakt
Zelfstandig
Zelfstandig