Blijf up-to-date

Het corona-virus en alle maatregelen grijpen ook in op het onderwijs bij Gilde Opleidingen. De gezondheid van studenten en medewerkers staat voorop. Tegelijkertijd gaat het onderwijs door. Weten wat dat allemaal betekent? Klik hier voor vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden
HRM

kom mensen aan het werk zetten

Zakelijke Dienstverlening

Een HR-medewerker wil het voor iedereen goed doen. Je bent aanwezig bij sollicitatiegesprekken, lost vragen van werknemers op en staat klaar als er problemen zijn. Jij kan luisteren, bemiddelen en motiveren. Bedrijven zijn op zoek naar mensen zoals jij.

Een andere optie is werken bij een werving- en selectiebureau. Samen met werkzoekenden zoek je voor hen de perfecte baan. Je screent vacatures en helpt soms in de onderhandelingen. Een dankbare functie waarbij je veel met mensen praat. Communiceren is dan ook helemaal jouw ding!

  • In het eerste jaar volgen alle studenten Zakelijke Dienstverlening van niveau 3 en 4 hetzelfde programma. De beroepen medewerker evenementenorganisatie, marketing- en communicatiemedewerker, juridisch-administratief medewerker, medewerker human resource management, office-assistent en managementassistent hebben een aantal dezelfde kenmerken die in het eerste leerjaar aan de orde komen. Na dit jaar maak je een keuze uit de richtingen:
  1. Managementassistent en Office-Assistent
  2. Marketing- en Communicatiemedewerker en Medewerker Evenementenorganisatie
  3. Juridisch-administratief Dienstverlener en Medewerker Human Resource Management

Na drie jaar heb jij 1 of zelfs 2 diploma's op zak

Competenties

Communicatief sterk
Communicatief sterk
Flexibel
Flexibel
Luistervaardig
Luistervaardig
Mensenkennis
Mensenkennis
Organisatietalent
Organisatietalent
Stressbestendig
Stressbestendig