Blijf up-to-date

Het corona-virus en alle maatregelen grijpen ook in op het onderwijs bij Gilde Opleidingen. De gezondheid van studenten en medewerkers staat voorop. Tegelijkertijd gaat het onderwijs door. Weten wat dat allemaal betekent? Klik hier voor vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden
ICT

Kom betaald computeren

Allround Medewerker Economie

Jij zit het liefst achter een computer. Als er iets stuk is, kijk jij eerst of je het zelf kunt maken. Hoewel je ouders soms klagen dat je wel wat vaker naar buiten zou kunnen, zijn ze superblij wanneer jij ze bij computerproblemen helpt. Jij kan dan ook niet wachten om deze klusjes betaald te doen.

Dat komt mooi uit. Want computers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ook bedrijven zijn afhankelijk van veilige, betrouwbare software en hardware. Daarom zoeken zij mensen zoals jij om te zorgen dat hun werknemers hun werk goed kunnen doen en de gevoelige gegevens veilig zijn. Als probleemoplosser ben jij elke dag de held van de dag!

  • In het eerst jaar maak je in een kleine klas kennis met maar liefst 5 beroepen… verkoper, medewerker secretariaat en receptie, medewerker ICT-support, medewerker (financiële) administratie en logistiek medewerker. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden die je nodig hebt om bij verschillende bedrijven te kunnen werken. Samen met je docenten én medestudenten ga je op zoek naar welke uitstroomrichting het beste bij je past. Aan het einde van het eerste schooljaar maak je je definitieve keuze. Ben je nog een jaar verder dan heb je gewoon al je diploma in the pocket. Wil je sneller klaar zijn? Ook dat kan.

    En we hebben nog meer goed nieuws, wij werken met roosters tot 15.00 uur en je opdrachten maak je onder begeleiding op school. Fijn, toch? Dit is de enige opleiding bij jou in de buurt, die jou als een als allrounder klaarstoomt voor het echte werk.

 

 

Competenties

Fijne motoriek
Fijne motoriek
Goed met cijfers
Goed met cijfers
Handig met computers
Handig met computers
Nauwkeurig
Nauwkeurig
Probleemoplossend
Probleemoplossend
Technisch inzicht
Technisch inzicht