International Manager Retail

Jij bent een verkooptalent

International Manager Retail

Ben jij klantvriendelijk en goed in talen en organiseren? Bij de opleiding International Manager Retail leer je alles over het managen van een winkel in de EURegio. Of je nou graag bij een warenhuis wilt werken of je eigen delicatessenzaak wilt openen. Je leert aansturen, met klanten omgaan en alles wat hierbij komt kijken.

Opleiding

De eerste 1,5 jaar is heel breed. Je krijgt allemaal onderdelen en vakken op niveau 4 van de uitstroomrichtingen: International Manager Retail, Assistant Manager International Trade, International Supply Chain Manager en International Hospitality Manager.

Je maakt kennis met de Nederlandse, Duitse en Belgische cultuur: De EURegio. En je dompelt je onder in de gebruiken van deze landen, door Nederlands, Duits en Engels te spreken en door in ieder land stage te lopen en gastlessen te volgen.

Als je bij Gilde International na 1,5 jaar kiest voor de richting International Manager Retail ligt de nadruk op commerciële en economische vakken. Denk bijvoorbeeld aan personeelsmanagement, financieel management en detailhandelsmarketing. Als manager werk je volop met mensen. Het is daarom natuurlijk belangrijk dat jouw communicatievaardigheden op en top zijn. Je gaat aan de gang met levensechte opdrachten in Nederland, België of Duitsland. Gilde International kijkt of het mogelijk is om in jouw voorkeurslanden certificaten of diploma’s te behalen die internationaal erkend worden. Zo verstevig je jouw positie in het internationale werkveld.

Zoals bij alle opleidingen volg je een of meer keuzedelen. Dit zijn aanvullende vakken die je net dat beetje extra geven. Kies iets dat aansluit bij je vak óf verbreed juist je kennis op een heel ander gebied.

Deze opleiding start alleen bij voldoende aanmeldingen

Ik schrijf me in!

Vereiste vooropleiding

  • diploma vmbo kader
  • theoretische leerweg: mavo- of vmbo-diploma
  • gemengde leerweg: mavo-vbo of vmbo-diploma
  • bewijs dat de eerste 3 leerjaren van de havo of het vwo goed zijn doorlopen
  • diploma beroepsgerichte opleiding (niveau 2)
  • diploma vakopleiding (niveau 3)

Over de opleiding

location_on
  • Venlo - Laaghuissingel 4
insert_chart Niveau 4
near_me Leerweg:
  • BOL
insert_invitation Duur: 3 jaar
notifications_active Startmoment: direct na de zomervakantie

Over jou

Communicatief sterk
Communicatief sterk
Inlevingsvermogen
Inlevingsvermogen
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Stressbestendig
Stressbestendig
Teamspeler
Teamspeler

Als je klaar bent

account_balance_wallet
Startsalaris tussen de € 1.475,- en € 1.625,- bruto per maand
school
Hbo International Business (vervolgopleiding)