Blijf up-to-date

Het corona-virus en alle maatregelen grijpen ook in op het onderwijs bij Gilde Opleidingen. De gezondheid van studenten en medewerkers staat voorop. Tegelijkertijd gaat het onderwijs door. Weten wat dat allemaal betekent? Klik hier voor vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden
Juridisch

Kom conflicten oplossen

Zakelijke Dienstverlening

Niemand houdt van ruzie. Toch zijn conflicten de basis van het werk voor een juridisch medewerker. Jij bent onderdeel van de oplossing. Jij bent rechtvaardig, luistert goed en werkt altijd zorgvuldig. Met deze mix van kwaliteiten ondersteun je collega’s en ben je vaak het aanspreekpunt van de klant.

Papierwerk? Daar heb jij geen problemen mee. Jij zit vaak hele dagen te lezen. Wat je leest, vertel je op een makkelijke manier door. Want niet iedereen is een jurist. Wetten en regels zijn voor veel mensen onbegrijpelijk. Daar breng jij verandering in.

  • In het eerste jaar volgen alle studenten Zakelijke Dienstverlening van niveau 3 en 4 hetzelfde programma. De beroepen medewerker evenementenorganisatie, marketing- en communicatiemedewerker, juridisch-administratief medewerker, medewerker human resource management, office-assistent en managementassistent hebben een aantal dezelfde kenmerken die in het eerste leerjaar aan de orde komen. Na dit jaar maak je een keuze uit de richtingen:

    1. Managementassistent en Office-Assistent
    2. Marketing- en Communicatiemedewerker en Medewerker Evenementenorganisatie
    3. Juridisch-administratief Dienstverlener en Medewerker Human Resource Management

    Na drie jaar heb jij 1 of zelfs 2 diploma's op zak

Competenties

Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Mensenkennis
Mensenkennis
Ondernemend
Ondernemend
Rechtvaardig
Rechtvaardig
Welbespraakt
Welbespraakt