Blijf up-to-date

Het corona-virus en alle maatregelen grijpen ook in op het onderwijs bij Gilde Opleidingen. De gezondheid van studenten en medewerkers staat voorop. Tegelijkertijd gaat het onderwijs door. Weten wat dat allemaal betekent? Klik hier voor vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden
Marketing en Communicatie

kom overtuigen

Zakelijke Dienstverlening

Het begint ’s ochtends al wanneer je door je social media op je telefoon scrollt. Van facebookadvertising tot tv-commercials: marketing zit overal. Honderden berichten en filmpjes schreeuwen de hele dag om aandacht. Maar de kijker ziet nooit alles. Als marketeer ga jij hier slim mee om.

Hoe dring je door tot de toeschouwer? In het vak van marketing en communicatie ben hier jij dagelijks mee bezig. Jij bent creatief en ambitieus. Je bedenkt nieuwe campagnes maar bent ook bezig met onderzoek. Werken jouw ideeën wel zoals je dacht? Hoe kan het bedrijf nu zelf verder zonder jouw hulp?

  • In het eerste jaar volgen alle studenten Zakelijke Dienstverlening van niveau 3 en 4 hetzelfde programma. De beroepen medewerker evenementenorganisatie, marketing- en communicatiemedewerker, juridisch-administratief medewerker, medewerker human resource management, office-assistent en managementassistent hebben een aantal dezelfde kenmerken die in het eerste leerjaar aan de orde komen. Na dit jaar maak je een keuze uit de richtingen:
  1. Managementassistent en Office-Assistent
  2. Marketing- en Communicatiemedewerker en Medewerker Evenementenorganisatie
  3. Juridisch-administratief Dienstverlener en Medewerker Human Resource Management

Na drie jaar heb jij 1 of zelfs 2 diploma's op zak

Competenties

Communicatief sterk
Communicatief sterk
Creatief
Creatief
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Mensenkennis
Mensenkennis
Welbespraakt
Welbespraakt