Blijf up-to-date

Het corona-virus en alle maatregelen grijpen ook in op het onderwijs bij Gilde Opleidingen. De gezondheid van studenten en medewerkers staat voorop. Tegelijkertijd gaat het onderwijs door. Weten wat dat allemaal betekent? Klik hier voor vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden
Retail & Sales Management

kom aan klantrelaties bouwen

Jij houdt van mensen. Vragen beantwoord je met een lach. Wat er ook gebeurt: jij blijft altijd beleefd. Zelfs na een dag hard werken.

Bij verkoop hoort niet alleen een goed verkooppraatje. Luisteren naar wat de klant te zeggen heeft, is zeker zo belangrijk. In een gesprek voel jij haarfijn aan wat belangrijk is. Natuurlijk blijf je daarbij altijd eerlijk en oprecht. Want een blije klant is er een die terugkomt. Retail & Sales Management richt zich op verkoop van diensten en producten. En daar weet jij na je opleiding alles van.

In het eerste jaar krijgen alle studenten van de opleidingen Commercieel Medewerker, (Junior) Accountmanager, Intercedent, Vestigingsmanager Groothandel, Assistent-manager Internationale Handel, Verkoopspecialist en Manager Retail samen les. Je maakt zo kennis met de verschillende beroepen. Daarna kies je één van deze opleidingen (uitstroomrichtingen). Je mag er zelfs 2 kiezen en studeert dan af met 2 diploma’s.  

Competenties

Communicatief sterk
Communicatief sterk
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Onderhandelaar
Onderhandelaar
Ondernemend
Ondernemend
Teamspeler
Teamspeler
Welbespraakt
Welbespraakt