Blijf up-to-date

Het corona-virus en alle maatregelen grijpen ook in op het onderwijs bij Gilde Opleidingen. De gezondheid van studenten en medewerkers staat voorop. Tegelijkertijd gaat het onderwijs door. Weten wat dat allemaal betekent? Klik hier voor vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden
Sales

kom aan klantrelaties bouwen

Retail- en Salesmanagement

Jij ziet er altijd representatief uit. Netjes gekleed sluit jij de beste deals. Bij sales hoort niet alleen een goed verkooppraatje. Luisteren naar wat de klant te zeggen heeft, is zeker zo belangrijk. In een gesprek voel jij haarfijn aan wat belangrijk is.

Problemen bestaan niet, alleen oplossingen. Samen met de klant streef je naar het beste resultaat. Daarbij is een goede onderhandeling belangrijk. Met jouw charmes weet jij de klant over te halen van jouw gelijk. Natuurlijk blijf je daarbij altijd eerlijk en oprecht. Want een blije klant is  er een die terugkomt.

  • Brede opleiding Retail & Salesmanagement: in het eerste jaar krijgen alle studenten van de opleidingen Commercieel Medewerker, (Junior) Accountmanager, Intercedent, Vestigingsmanager Groothandel, Assistent-manager Internationale Handel, Verkoopspecialist en Manager Retail samen les. Je maakt zo kennis met de verschillende beroepen. Vervolgens kies je één van deze opleidingen (uitstroomrichtingen). Je mag er zelfs 2 kiezen en studeert dan af met 2 diploma’s.  

Competenties

Communicatief sterk
Communicatief sterk
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Onderhandelaar
Onderhandelaar
Teamspeler
Teamspeler